Ολυμπιακοσ Παο 73-38 : Pin on ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των play off του .

Σαν σήμερα λοιπόν, 19 μαίου 1996, ημέρα κυριακή, ο μπασκετικός ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ του ολυμπιακού ήταν ο ρίβερς με 16 πόντους. Σαν σήμερα στις 19 μαΐου του 1996 ο ολυμπιακός συντρίβει τον. Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Ορεξούλες και το σκορ έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου με τον παο να μένει στους .

Η ομάδα του τότε προπονητή των . Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση αλλα και ολες οι
Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση αλλα και ολες οι from i.pinimg.com
Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ του ολυμπιακού ήταν ο ρίβερς με 16 πόντους. Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των play off του . Ορεξούλες και το σκορ έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου με τον παο να μένει στους . Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Σαν σήμερα λοιπόν, 19 μαίου 1996, ημέρα κυριακή, ο μπασκετικός ολυμπιακός έγραψε ιστορία.

Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) .

Σαν σήμερα λοιπόν, 19 μαίου 1996, ημέρα κυριακή, ο μπασκετικός ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Η ομάδα του τότε προπονητή των . Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Σαν σήμερα στις 19 μαΐου του 1996 ο ολυμπιακός συντρίβει τον. Ορεξούλες και το σκορ έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου με τον παο να μένει στους . Ολυμπιακός εναντίον παναθηναϊκού τη δευτέρα (25/1, 19:00) στο παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 15η αγωνιστική της basket league σκρατσ. Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των play off του . Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ του ολυμπιακού ήταν ο ρίβερς με 16 πόντους.

Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των play off του . Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ του ολυμπιακού ήταν ο ρίβερς με 16 πόντους. Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) .

Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση αλλα και ολες οι
Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση αλλα και ολες οι from i.pinimg.com
Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των play off του . Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ του ολυμπιακού ήταν ο ρίβερς με 16 πόντους. Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Ορεξούλες και το σκορ έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου με τον παο να μένει στους . Σαν σήμερα στις 19 μαΐου του 1996 ο ολυμπιακός συντρίβει τον. Ολυμπιακός εναντίον παναθηναϊκού τη δευτέρα (25/1, 19:00) στο παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 15η αγωνιστική της basket league σκρατσ.

Σαν σήμερα στις 19 μαΐου του 1996 ο ολυμπιακός συντρίβει τον.

Σαν σήμερα στις 19 μαΐου του 1996 ο ολυμπιακός συντρίβει τον. Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ του ολυμπιακού ήταν ο ρίβερς με 16 πόντους. Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Η ομάδα του τότε προπονητή των . Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των play off του . Ολυμπιακός εναντίον παναθηναϊκού τη δευτέρα (25/1, 19:00) στο παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 15η αγωνιστική της basket league σκρατσ. Σαν σήμερα λοιπόν, 19 μαίου 1996, ημέρα κυριακή, ο μπασκετικός ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Ορεξούλες και το σκορ έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου με τον παο να μένει στους .

Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των play off του . Ολυμπιακός εναντίον παναθηναϊκού τη δευτέρα (25/1, 19:00) στο παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 15η αγωνιστική της basket league σκρατσ. Ορεξούλες και το σκορ έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου με τον παο να μένει στους . Σαν σήμερα στις 19 μαΐου του 1996 ο ολυμπιακός συντρίβει τον. Σαν σήμερα λοιπόν, 19 μαίου 1996, ημέρα κυριακή, ο μπασκετικός ολυμπιακός έγραψε ιστορία.

Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1995-1996
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1995-1996 from 3.bp.blogspot.com
Ορεξούλες και το σκορ έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου με τον παο να μένει στους . Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των play off του . Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ του ολυμπιακού ήταν ο ρίβερς με 16 πόντους. Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Σαν σήμερα λοιπόν, 19 μαίου 1996, ημέρα κυριακή, ο μπασκετικός ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Σαν σήμερα στις 19 μαΐου του 1996 ο ολυμπιακός συντρίβει τον.

Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια.

Η ομάδα του τότε προπονητή των . Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Ολυμπιακός εναντίον παναθηναϊκού τη δευτέρα (25/1, 19:00) στο παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 15η αγωνιστική της basket league σκρατσ. Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ του ολυμπιακού ήταν ο ρίβερς με 16 πόντους. Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Σαν σήμερα λοιπόν, 19 μαίου 1996, ημέρα κυριακή, ο μπασκετικός ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Ορεξούλες και το σκορ έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου με τον παο να μένει στους . Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Σαν σήμερα στις 19 μαΐου του 1996 ο ολυμπιακός συντρίβει τον. Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των play off του .

Ολυμπιακοσ Παο 73-38 : Pin on ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ : Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των play off του .. Για την ιστορία, πρώτος σκόρερ του ολυμπιακού ήταν ο ρίβερς με 16 πόντους. Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των play off του . Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Η ομάδα του τότε προπονητή των .

Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια παο ολυμπιακοσ. Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο.